Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - انتخاب نوشت: عباس عبدی تحلیلگر مسائل سیاسی به اخبار منتشره در مورد فیلتر شدن تلگرام تا پایان فروردین ماه جاری واکنش نشان داد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب می‎گوید: مسئولیت عمومی هر نوع تصمیمی در خصوص فیلتر تلگرام متوجه کلیت سیستم است و نه این مدیر و آن مدیر.

عبدی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه رييس جمهور مدام حرف از مخالفت با فيلترینگ می زند اما شورایعالی مجازی و شورای عالی امنیت ملی با وجود ریاست او بر آنها، دائم از فیلتر تلگرام صحبت می کنند، پس چه کسی نقش بیشتری در فیلتر تلگرام دارد گفت: «اگر مدار تصمیم گیری بر محور خِرَد و عقلانیت باشد در این صورت نه تنها بسوی فیلترینگ تلگرام یا هر چیز دیگری از این نوع نخواهند رفت بلکه در این باره حرف هم نمی زنند و حتی فکری هم به مُخَیّله خود راه نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و اگر عقلانیتی در میان نباشد پرسش شما هم بلاموضوع می شود چون به راحتی زیر قانون و مصوبات خواهند زد.

او در پاسخ به این پرسش که «مسئولیت فیلترینگ با کیست؟ مثلا با وزیر ارتباطات است یا رئیس جمهور یا دیگران؟» اظهار داشت: «در هر حال مسئولیت عمومی هر نوع تصمیماتی از این نوع متوجه کلیت سیستم است و نه این مدیر و آن مدیر.»

نمی توان تقصیر فیلترینگ را گردن یک نفر انداخت
همچنین بنا بر این گزارش حجت الاسلام محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز می گوید نمی توان بار مسئولیت در خصوص فیلتر تلگرام را به گردن یک فرد مانند وزیر ارتباطات یا رییس جمهور انداخت.

ابطحی در پاسخ به سوالی درباره شایعات پیرامون احتمال فیلتر تلگرام و اینکه عده ای مسئولیت این امور را متوجه وزیر ارتباطات می دانند، گفت: در این گونه موارد که یک شورا مسئولیت کار را بر عهده دارد، و اکثریت شورای عالی فضای مجازی با نظرهای رییس جمهور و وزیر ارتباطات همسو نیستند و نمی شود بار مسئولیت تصمیم‌گیری‌ها را روی دوش یک فرد انداخت.

او ادامه داد: این یک تصمیم شورایی است و اکثریت اعضای شورا هم بارها نظرات خود در مخالفت با شبکه های اجتماعی را به صورت علنی اعلام کرده اند و طبیعتا اکثریت اعضا می توانند نظراتشان را در شورا اعمال کنند.

مشاور رییس دولت اصلاحات ادامه داد: حتی ریاست شورا هم تعیین کننده نیست و بیشتر اداره کننده جلسات است. ولی به این معنا نیست که بتواند تصمیمات اعضای شورا را وتو کند.

او در پاسخ به سوالی پیرامون سابقه فیلتر تلگرام در حوادث دی ماه و اینکه در آن زمان، شورای عالی امنیت ملی به ریاست رییس جمهور این تصمیم را گرفته بود گفت: اتفاقات موردی با فیلتر دائم یکی از شبکه های اجتماعی بسیار متفاوت است و نمی توان این دو را با هم مقایسه کرد.

ابطحی افزود: حوزه های جدید فضای مجازی آنقدر وسیع شده که با بستن یک شبکه اجتماعی، خیلی اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد؛ نه تاثیر ویژه ای روی امنیت ملی می گذارد و نه روی نحوه کسب اطلاعات توسط مردم.

او گفت: معتقدم بیشتر از اینکه به سمت فیلتر برویم باید مسئولان و مردم خودشان را با این اتفاقات جدید همسو کنند و در فضای جدید قرار دهند.


27215

 

کلید واژه‌ها : فضای مجازی - تلگرام - شورای عالی فضای مجازی - عباس عبدی - محمد علی ابطحی - فیلترینگ -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فضای مجازی تلگرام شورای عالی فضای مجازی عباس عبدی محمد علی ابطحی فیلترینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در روزهای اخیر رسانه‌های ضد انقلاب مدعی شدند فردی به نام «محمود مهرابی» به دلیل فعالیت در فضای مجازی به اعدام محکوم شده است.

بر اساس بررسی‌های انجام شده و مستندات موجود در پرونده، این فرد در آشوب‌های سال ۱۴۰۱ در فضای مجازی اقدام به انتشار مطالبی اعم از آموزش استفاده از سلاح‌های دست‌ساز، دعوت به تخریب اموال عمومی، تحریک مردم به جنگ و کشتار و توهین به مقدسات کرده است.

همچنین متهم مورد اشاره دارای ۵۲ شاکی خصوصی است که به دلیل نشر اکاذیب، از وی شکایت کرده‌اند.

دادگاه رسیدگی به اتهامات مهرابی با حضور ۲ وکیل وی برگزار شده است.

حکم دادگاه بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • امباپه تقصیرها را گردن گرفت: من مقصر حذفم!
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد